Docenten

pasfoto_lisa

Lisa Heikens

Op 4 jarige leeftijd is ze begonnen bij een amateur dansschool bij haar in de buurt, met deze amateur dansschool heeft ze mee gedaan aan wedstrijden zoals Shell We Dance en Soneo. Tevens heeft ze op de cruiseschip SS Rotterdam gedanst en was ze een achtergrond danseres bij Karin Bloemen.

In 2012 is ze begonnen aan de dansopleiding van het Art & Entertainment college te Amsterdam, met deze opleiding heeft ze een aantal keer opgetreden in het Koninklijk theater CarrĂ© en en het nieuwe DeLaMar theater. In februari 2014 is ze gevraagd door het Douma-Alta foundation om choreograaf en danseres te worden voor het productiehuis DA Vibe. Tijdens de zomer-vakantie 2014 heeft ze 2 weken deelgenomen aan de Summerschool van Trinity Laban in Londen. Ook heeft Lisa in oktober 2014, 3 weken in Parijs stage gelopen bij Internationale de Danze Jazz van Rick Odums. Juni 2015 is Lisa afgestudeerd van de dansacademie en heeft ze een productie van 40 minuten lang gemaakt genaamd ‘number 3’. Daarna is Lisa de internationale jazz opleiding in Parijs gaan volgen van september 2015 tot aan juni 2016. Nu begint Lisa als zelfstandige danseres en dansdocente, Lisa Heikens is gespecialiseerd in modern/jazz, maar beheerst ook andere stijlen. Naast dansdocente is Lisa sinds januari 2018 gediplomeerd fitnesstrainer.

pasfoto_denissio

Denissio Monkou

In 2004 begon hij met lesgeven bij de Kids van Amsterdam Oost waar hij tot op heden met veel plezier werkzaam is. Na bij verscheidenen dansgroepen gedanst te hebben besloot hij zijn eigen dansgroep genaamd Faceless op te richten. Met faceless deed hij mee aan wedstrijden zoals Summerdancebattle in Frans Guyana, Movemaster, East Side en zijn ze winnaars geworden van de Laatste Stadspelen in 2009. Ook maakte hij als danser deel uit van stichting Untold waarmee hij op uitwisseling naar London is geweest en in Curacao een theatertour heeft gedraaid. Met stichting JAM is Denissio drie maal naar China geweest om rond te touren met een dansgezelschap waarvoor hij niet alleen heeft gedanst maar ook zelf heeft gechoreografeerd. In 2013 behaalde hij de halve finale van Everybody dance now met On Point.

Na zijn afstuderen aan de dansopleiding van het Art & Entertainment College werd hij uitgenodigd door de Douma Alta Foundation als danser en choreograaf van productiehuis Da vibe, ook gaf hij hetzelfde jaar, 2014, les bij de vooropleiding Roc Art & Entertaiment collage genaamd ANA. In 2014-2015 begon Denissio te touren door heel Nederland en Belgie met de theaterproductie genaamd Glass van Isabelle Beerneart. Na afloop van de tour werd Denissio gevraagd om de opening van het nieuwe centraal station Amsterdam te choreograferen. Het einde van het jaar vertrok hij naar Dubai voor een streetperformance. In 2016 heeft Denissio meegedaan aan de productie van Isabelle Beernaert genaamd Under My Skin, In The Picture Festival in het Bijlmerparktheater en tevens heeft hij wederom met Stichting JAM de Chinatour gedaan. Denissio Monkou is een allround danser en kijkt uit naar het lesgeven bij Dansstudio Lisa.